Відомий блогер кіт Степан із Харкова отримав нагороду престижного міжнародного конкурсу

19.05.2022 11:05 Новини
Смугастий котик з Харківської області взяв участь у церемонії нагородження премією для блогерів і лідерів думок World Influencers and Bloggers Awards 2022, яка пройшла 18 травня у французькому місті Канни.

Фотографію Степана – блогера з більш ніж мільйонною аудиторією в  TikTok і Instagram – з нагородою від WIBA опублікувала в Інстаграмі хазяйка кота. 

На сторінці премії зазначили, що Степан разом із Всесвітньою асоціацією інфлюенсерів та блогерів організував онлайн-збір коштів для потерпілих від війни українських тварин. Понад 10 000 доларів США було зібрано та розподілено між декількома фондами.

Цього року  церемонія нагородження World Influencers and Bloggers Awards, у якій взяли участь понад 100 учасників, також стала благодійним вечором, на якому збирали гроші для дітей, які постраждали від війни в Україні.

Довідка

World Influencers and Bloggers Awards – перша у світі церемонія нагородження блогерів. Уперше відбулася 24 травня 2019 року.  Конкурс включає відбір із 200 відомих користувачів та фінал, в якому оголошуються та нагороджуються 42 фіналісти. Також є суперфінал.


Раніше ми писали про те, як звичайний смугастий кіт із Салтівки став відомим блогером 

Автор: Інна Можейко

Теги: