Уранці 23 серпня ворог обстріляв село на Харківщині

23.08.2022 10:35 Новини
Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура
23 серпня начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Ця доба розпочалася для Харківщини черговими обстрілами з боку російських окупантів.

Першим під удар потрапило місто Харків, де о 6:00 ранку було обстріляно Київський район. Повідомляється про влучання на територію приватного домоволодіння.

«Ранок дня міста розпочався з обстрілу Київського району. Потрапляння до приватного будинку без потерпілих», – інформує міський голова Ігор Терехов.

Масштабна пожежа сталася в Новобаварському районі міста близько 4:40. Горіла будівля промислового підприємства, але вже о 6:30 вогонь було локалізовано. Наразі спеціалісти встановлюють причину загоряння.

Ще один населений пункт зустрів новий день обстрілами – це село Коробочкине Чугуївського району. Унаслідок чергового прильоту там сталася пожежа у приватному будинку площею 90 кв. м та господарчих спорудах. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється. Загалом протягом дня загарбники обстрілювали Чугуївський та Ізюмський райони області. На місцях влучань пошкоджені будівлі цивільного підприємства, сталося кілька пожеж за межами населених пунктів, горіли лісосмуги та трава.

ОНОВЛЕНО: О 5-й годині на Ізюмщині під ворожий вогонь потрапило селище Андріївка. Там пошкоджено склади агрофірми та поранено охоронця.

Вчора ввечері близько 21:30 агресор завдав ракетного удару по селу Стара Гнилиця, Чугуївський район. Унаслідок влучання трьох ракет у селі горіли теплиці. Інформації про постраждалих немає.

Кількість поранених за добу:
На теренах Харківської області дві людини отримали поранення: 71-річна жінка в Чугуївському районі та 58-річний чоловік в Ізюмському.

На Слобожанщині окупанти намагаються утримати раніше зайняті райони та рубежі, здійснюють спроби покращити тактичне положення. На Харківському напрямку під ворожий вогонь знову потрапили Одноробівка, Соснівка, Цупівка, Нове, Замулівка, Докучаєвське, Питомник, Старий Салтів, Велика Рогань та Івашки. До того ж рашисти завдали авіаударів недалеко від Питомника і Мосьпанового, а для розвідки позицій наших військ та коригування вогню артилерії задіяли БпЛА.

Автор: Юлія Гнатченко