У Балаклії працює безкоштовна локація для жінок

30.04.2023 11:50 Область Online
Фото: tomalogy.com Фото: tomalogy.com

Три рази на тиждень до локації у центрі міста Балаклія  можна звернутися  за інформаційною та психологічною підтримкою.

Як повідомляє медіа "Слобідський край" з посиланнням на Балаклійську міську військову адміністрацію, з ініціативи Міжнародного комітету порятунку  в Балаклії  за адресою вул. Центральна, 16, на другому поверсі  працює локація для жінок. Туди можна звернутися за підтримкою, інформаційною та психологічною допомогою, у разі потреби в спілкуванні тощо.  

Розклад роботи локації:

Прийом психолога без попереднього запису – щопонеділка, з 14.00 до 17.00

Групові тренінги спілкування  і емоційної підтримки та  індивідуальні консультації психолога за попереднім записом – щосереди, з 15.00 до 18.00

Групова робота у форматі арт-майстерні, індивідуальні консультації психолога за попереднім записом – щоп’ятниці, з 15.00 до 18.00

Участь у заходах безкоштовна.

Нагадаємо, що в Балаклії  також по суботах працюють курси психологічної підтримки мешканців  у приміщенні Балаклійського міського клубу селища Нафтовиків.  Раніше такий проєкт було реалізовано в селі Гусарівка Балаклійської громади.

Нагадаємо, через село Байрак проходила лінія фронту. Ми писали, що фахівці АТ «Харківобленерго» відновили електропостачання для перших споживачів. Як зазначили самі енергетики, пошкодження тут були надзвичайні, адже під час окупації російські військовослужбовці використовували опори лінії електропередачі для укріплення вогневих позицій у населеному пункті.

Нагадаємо також, через бойові дії у Балаклійській громаді значно постраждала система постачання та відведення води. У зв’язку з цим Балаклійський водоканал підписав з ЮНІСЕФ меморандум про співпрацю на 58 мільйонів гривень.

Головні новини Балаклія та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Автор: Інна Можейко