Футбольний клуб з міста Лозова виграв другий матч поспіль у чемпіонаті Дніпропетровщини

29.05.2023 11:50 Спорт
Фото: «Авангард» Лозова Фото: «Авангард» Лозова

Минулими вихідними футбольна команда «Авангард» з Лозової Харківської області зіграла черговий матч у чемпіонаті Дніпропетровщини.

Як передає медіа «Слобідський край», у суботу, 27 травня, лозівський «Авангард» проводив перенесений матч четвертого туру Суперліги Відкритого чемпіонату Дніпропетровської області. Колектив з Харківщини в Юр’ївці приймав аутсайдера першості команду МДЮСШ з Дніпра. Ігор Рахаєв, який нещодавно очолив «Авангард», на цьому матчі не був присутнім, грою керував другий тренер Олексій Романенко, втім екс-тренер «Металіста» вже приступив до тренувального процесу.

Перший тайм лозівчани виграли 1:0, дебютний гол у зустрічі на рахунку Артура Бобіти. По перерві лідируюча команда зуміла відзначитися ще кількома голами і у підсумку здобула розгромну перемогу 5:0. У другому таймі в складі переможців дублем відзначився Ростислав Олійник, ще по голу забили Кирило Гребенюк та Дмитро Федулов. Для останнього цей м’яч став дебютним в обласних змаганнях.

– Команда у них молода, талановита. Зважаючи на те, що хлопці молоді, їм складно грати зі старшими суперниками. Вони чимось схожі на нашу команду, просто ми трохи досвідченіші. Ми вважалися фаворитами матчу, гра складалася з нашою великою перевагою. Могли робити рахунок двозначним, але забили лише п'ять м'ячів. Перший тайм був нервовим у плані того, що наші гравці занадто поспішали. У другому таймі гру трохи заспокоїли і забили чотири голи. За рахунку 3:0 випустили молодих гравців, зокрема на дорослому рівні дебютував наш вихованець 15-річний Арсеній Аксюта, непогано відіграв. Малюнком гри задоволений, особливо у другому таймі. Єдине, звичайно, підводила реалізація гольових моментів, оскільки рахунок мав бути значно більшим. Але з іншого боку, якщо моменти є, ми рухаємось у правильному напрямку і двозначна кількість голів прийде, – розповів медіа «Слобідський край» другий тренер «Авангарду» Олексій Романенко.  

Наразі в чемпіонаті Дніпропетровщини «Авангард» набрав 10 очок і йде п’ятим, маючи гру в запасі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як пройшло харківське дербі в УПЛ. Також ми повідомляли про результати другого туру чемпіонату Харківського району з футболу. А в середині травня у Харкові пройшов унікальний турнір з боксу.

Більше новин міста Лозова та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко

Теги: