Старт «Дергачів»: як пройшов другий тур чемпіонату Харківського району з футболу

17.05.2023 11:50 Спорт

У неділю, 14 травня, відбулися матчі другого туру чемпіонату Харківського району з футболу. В одному з них грала команда «Дергачі», яка долучилася до складу учасників змагань після старту турніру.

Після першого туру чемпіонату Харківського району з футболу, який відбувся 7 травня, збільшилася кіль- кість учасників турніру. Спочатку в змаганнях було 10 ко - манд, а зараз додалася ще одна – ФК «Дергачі». Цей клуб розпочинав свій шлях виїзним матчем проти чемпіона Харківського району 2021 ро- ку ФК «Березівки». Дати бій команді з Пісочинської громади дергачівці не змогли, програвши 7:0.

– Я у Березівці ніколи не грав. Сподобалася їх гостинність, є всі умови: поле з поливом, душ тощо. У них добротна команда, яка була набагато сильнішою за нашу. Ми зіграли погано. Плюс на результаті позначилося те, що ми не дорахувалися кількох людей, які не змогли приїхати з різних причин, – каже головний тренер «Дергачів» Максим Молотко. – Ми дізналися, що стартував такий чемпіонат, і вирішили зібрати команду. Це новий колектив, який на 80 % складається з хлопців з Дергачівської громади. Завдання по- сісти конкретне місце немає, головне – представляти Дергачі та насолоджувати грою. І, звісно, будемо битися в кожній грі. Зараз вийшло невдало, але ми зіграємося, підсилимося, буде краще.

Другу перемогу в чемпіонаті, як і «Березівка», здобули ще три колективи. МСК «Харків» удома розгромив СК «Кам’яна Яруга» з Чугуївської громади 6:0. З аналогічним рахунком здобула перемогу і сковородинівська «Нива» із Золочівської громади над безлюдівським «Альянсом». Упевнено три очки взяв минулих вихідних і коротичанський «Промінь» з Пісочинської громади, який удома обіграв 4:1 «Дербі» з Люботина. Першу перемогу в сезоні здобув «Колос» із Бабаїв Височанської громади, який у рідних стінах обіграв солоницівський «Енергетик-2» 1:0.

Раніше ми писали, що харківський боксер здобув перемогу на професійному ринзі.

Нагадаємо, нещодавно боксер з Донецької громади виборов звання чемпіона України. 15-річний Олександр Звєрєв завоював золоту медаль на чемпіонаті України з боксу серед юніорів. А минулими вихідними, 30 квітня, сахновщинський «Колос» здобув перемогу в чемпіонаті Дніпропетровщини.

Більше новин Харківський район читайте на нашому сайті.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко

Теги: