Харківські хокеїсти не зуміли пройти в півфінал чемпіонату України

07.03.2019 12:00 Спорт
Фото: uhl.ua Фото: uhl.ua
У Білій Церкві відбувся другий поєдинок чвертьфінальної серії плей-оф Української хокейної ліги між місцевим «Білим Барсом» і МХК «Динамо».

Перший чвертьфінальний матч у Харкові між цими командами закінчився перемогою «Білого Барса» (0:2). Для продовження боротьби за путівку в наступний раунд харківському «Динамо» треба було обов'язково перемагати в Білій Церкві.

Як повідомляє прес-служба Української хокейної ліги, в першій двадцятихвилинці, незважаючи на ігрову перевагу «Білого Барса», команди зуміли по разу відзначитися у воротах одна одної. Рахунок в поєдинку відкрив гравець господарів Даніїл Печерських, проте харків'яни відігралися досить швидко, відзначився Володимир Чердак.

Друга двадцятихвилинка розвивалася за схожим сценарієм — одна команда, «Білий Барс», практично весь час проводила в атаці, а друга, «Динамо», відповідала небезпечними контратаками. Лише за три хвилини до кінця періоду «Білий Барс» зумів вийти вперед і забезпечити собі хоч і хитку, але перевагу.

У завершальній третині поєдинку білоцерківський клуб зусиллями Артема Гребеника закинув ще одну шайбу і здобув впевнену перемогу в матчі — 3:1
Таким чином, ця перемога дозволила білоцерківцям вийти в півфінал плей-оф УХЛ, де вони зустрінуться з чинним чемпіоном України «Донбасом».

Читайте також: Якої погоди очікувати 8 березня на Харківщині