Бійці Харківської окремої бригади ТРО, які воюють під Бахмутом, отримали нагороди

28.03.2023 13:59 Суспільство
Фото: Харківська окрема бригада ТРО Фото: Харківська окрема бригада ТРО

Олександр Сирський відзначив бійців Куп'янського окремого батальйону територіальної оборони.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Харківську окрему бригаду ТРО.

26 березня командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський відзначив бійців з позивними «Студент» та «Почтальон» заохочувальною відзнакою – медаллю та годинником з гравіюванням за сумлінну службу Україні.

«Нагородження відбулося на Бахмутському напрямку в безпосередній близькості до ведення бойових дій, що завжди підіймає бойовий дух та настрій особовому складу. Кожного дня Сили територіальної оборони ЗСУ разом з іншими родами військ наближають нашу спільну Перемогу», – зазначили в Харківській окремій бригаді ТРО.

Раніше ми розповідали історії бійців 3-ї окремої танкової Залізної бригади, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну виконує бойові задачі на найгарячіших напрямках.

А також про військовослужбовицю батальйону «Дике поле», що входить до складу Першої окремої бригади спеціального призначення імені Івана Богуна. Жінка розповіла про те, чому вирішила йти на війну, та про військові будні.

А також, як боєць 120-го окремого батальйону окремої 113-ї окремої бригади територіальної оборони Сергій «Чен» розповів, як боронить Батьківщину.

Автор: Ксенія Карпенко