Де взяти в Харкові напрокат велосипед вашої мрії

Promo
24.04.2020 10:59 Суспільство
Фото: velospica.com.ua Фото: velospica.com.ua
Ударити байком по ліні, нуді та одноманітності можна разом з велоцентром «Спиця».

Перефразовуючи класиків, можна сказати: «Велосипед – не розкіш, а засіб отримання задоволення». А максимальне задоволення можна отримати, взявши його в прокат

Що може бути краще після довгої і нудної зими , ніж хороша компанія, вітер в обличчя і весняні пейзажі, що змінюються один за одним? Немає свого велосипеда – не біда, взяти його в прокат набагато зручніше. По-перше, хороший велосипед – задоволення не з дешевих. По-друге, він вимагає обслуговування. По-третє, його потрібно десь зберігати; якщо у вашій родині не тільки ви один любитель велосипедних прогулянок, то це перетворюється на серйозну проблему.

Велоцентр «Спиця» не просто розв’язує ці проблеми, він робить вашу велопрогулянку максимально комфортною. Тут можна знайти велосипед на будь-який смак: для любителів поганяти і тих, хто вважає за краще кататися з почуттям власної гідності; для новачків і професіоналів; для сімей з дітьми (для наймолодших є велокрісла) і тандеми для романтичних прогулянок. Не вмієте кататися – навчать будь-кого: і дорослого, і дитину. А вмієте – підберуть вам ідеального двоколісного супутника. І не тільки його, а й необхідні аксесуари – шоломи та ліхтарики.

Велоцентр «Спиця» розташований на Білгородському шосе, і це величезний плюс: можна виїхати на велодоріжку, яка проходить поруч; можна кататися по доріжках Лісопарку, відкриваючи для себе незнайомі місця. А після «покатушок» тут завжди можна освіжитися – у велоцентрі «Спиця» працюють душові. До речі, є тут і медцентр – про всяк випадок. А ще – дитячо-юнацька спортивна велошкола: раптом ваша дитина заявить, що вона жити не може без велосипеда.

Ну і, нарешті, для переконаних байкерів – тих, хто має свій велосипед, велоцентр «Спиця» теж придумав зручні і важливі сервіси. Тут можна не тільки відремонтувати ваш велосипед у разі поломки, але і залишити його на зимове зберігання з попередньою мийкою, мастилом і упаковкою в спеціальному чохлі.

Відчути радість руху, відкрити нові місця і зрозуміти власні можливості, відчути заряд позитиву, отримати можливість «розвантажити» втомлені за тиждень мізки і прокачати м’язи, знайти однодумців – усе це можна зробити за одну велопрогулянку. Достатньо тільки спробувати – і ви обов’язково повернетеся у велоцентр «Спиця».

Умови прокату можна знайти тут: https://velospica.com.ua