Комунальник з Харкова став новим чемпіоном України з пауерліфтингу

30.05.2023 09:58 Суспільство
Фото: Харківська міська рада Фото: Харківська міська рада

Днями у Харкові пройшов Всеукраїнський турнір «RAW POWER 2023», під час якого комунальник Євген Мудрак виконав норматив майстра спорту та став чемпіоном України з пауерліфтингу.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Харківську міську раду.

27-28 травня у місті Харків відбувся Всеукраїнський турнір з пауерліфтингу «RAW POWER 2023», в якому взяв участь працівник КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Євген Мудрак.

Виступивши в категорії до 125 кг у вправі «жим штанги лежачи», спортсмен показав результат 190 кг, посів 2 місце та виконав норматив майстра спорту України. У другій вправі – «багатоповторний жим лежачи» – чоловік 19 разів підняв штангу вагою 125 кг, у результаті чого посів 1 місце та став чемпіоном України.

Євген Мудрак

«У категорії «абсолют» з урахуванням результатів у всіх вагових категоріях Євген Мудрак посів третє місце», – розповіли в міській раді.

Як зазначив директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко, на підприємстві підтримують прагнення працівників займатися спортом.

«Спорт розвиває витривалість та силу, а це обов'язково знадобиться в роботі. Дуже радий перемозі Євгена і хочу побажати йому подальших успіхів!», – зазначив Артикуленко.

Нещодавно ми писали, що у Донецькій громаді пройшли велопробіг та футбольний жіночий турнір. Свято спорту в громаді відбувалося два тижні поспіль. Спочатку влаштували жіночий футбольний турнір серед дорослих, а потім провели велопробіг до Дня вишиванка.

Нагадаємо також, харків'янка Еліна Світоліна здобула першу перемогу після повернення в теніс. Зокрема, 27 травня тенісистка виграла турнір WTA 250 у французькому Страсбурзі.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор: Владислава Ткаченко