Президент відзначив державними нагородами представників Харківщини

09.12.2022 10:42 Влада
Президент України Володимир Зеленський до Дня місцевого самоврядування нагородив орденами «За заслуги» трьох керівників військових районних адміністрацій, орденом «За мужність» мера Дергачів і орденом Данила Галицького заступника начальника ХОВА.

Відповідний указ від 7 грудня опубліковано на офіціальному порталі Президента України, повідомляє «Слобідський край».

«За вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, громадянську мужність і самовідданість, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в умовах воєнного стану», – йдеться в указі.

Орденом Данила Галицького відзначено заступника начальника Харківської обласної військової адміністрації Романа Семенуху.

Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджені:

  • депутат Богодухівської міської ради, начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій Рисцов;
  • депутат Барвінківської міської ради, начальник Лозівської районної військової адміністрації Володимир Ромах;
  • депутат Дергачівської міської ради, перший заступник начальника Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов. 

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджений Дергачівський міський голова В’ячеслав Задоренко. 

Нагадаємо, у Барвінківській громаді відкрито два Пункти Незламності та чотири пункти обігріву. Там зробили всі  умови для комфортного перебування людей – тепло, генератор, пральні машинки, чай, кава. 

Також у Барвінковому відновили роботу сервісні центри Пенсійного фонду України та ЦНАПи. Раніше ми писали, що територія Барвінківської громади всипана мінами та нерозірваними боєприпасами.