На Харківщині сім громад отримали нове обладнання для адмінпослуг. Фото

20.12.2021 08:50 Область Online
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
У Харківській області завдяки державній субвенції сім громад отримали нове обладнання для підвищення якості адмінпослуг.

Сім громад Харківської області отримали обладнання для оформлення та видачі паспортів і посвідчень водія. Про це повідомили в Департаменті цифрової трансформації регіону ХОДА. 

Наразі відомо, що завдяки субвенції від держави, обладнання отримали ЦНАПи: Ізюмської, Лозівської, Первомайської, Мереф’янської, Чугуївської, Нововодолазької та Коломацької громад.

Читайте також: Як у Чугуївській громаді вітали зі 105-річчям місцеву жительку. Фото

Новенькі 5 робочих станцій для оформлення та видачі закордонного паспорта або паспорта громадянина України у формі ID-картки отримали: Ізюмська, Лозівська, Первомайська, Мереф’янська та Коломацька громади.

Станції для оформлення та видачі посвідчення водія і державної реєстрації транспортних засобів отримали 4 громади Харківщини: Ізюмська, Мереф’янська, Чугуївська та Нововодолазька громади.

Нагадаємо, що незабаром у Новій Водолазі Харківської області можна буде пограти не тільки у пейнтбол, а й в лазертаг. А ще в різних старостинських округах громади з’являться нові спортивні майданчики, сучасний бібліотечний простір, у комунальників – механізовані помічники, а в школах – нові зони відпочинку. У Нововодолазькій ТГ визначили цьогорічних переможців Бюджету участі та Шкільного громадського бюджету.

Автор: Микита Гузенко