Еліна Світоліна здобула вольову перемогу на Ролан Гаррос

31.05.2023 16:50 Спорт
Фото: as.ro Фото: as.ro

Сьогодні, 31 травня, тенісистка з Харкова Еліна Світоліна у другому раунді Ролан Гаррос зустрічалася з австралійкою Сторм Хантер.

Як передає медіа «Слобідський край», у понеділок 29 травня Еліна Світоліна розпочала виступи на турнірі Великого шолома Ролан Гаррос, який проходить у столиці Франції Парижі. Нагадаємо, що перед цим харків’янка виграла змагання у Стразбурзі, обігравши в фіналі росіянку.

У першому колі Ролан Гаррос Еліні Світоліній протистояла італійка Мартіна Тревізан. Україна здобула впевнену перемогу у двох партіях – 6:2; 6:2. Таким чином Еліна стала восьмою тенісисткою, починаючи з 1968 року, якій вдалося виграти в десяти стартових матчах на Ролан Гаррос.

У другому раунді Еліна грала проти австралійки Сторм Хантер. Перший сет залишився за спортсменкою з Австралії, але потім Світоліна забралася і здобула вольову перемогу – 2:6; 6:3; 6:1. Тепер в 1/16 фіналу харків’янка зустрінеться з тенісисткою із росії анною блінковою, яку вона обіграла кілька днів тому.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як пройшло харківське дербі в УПЛ. Також ми повідомляли про результати другого туру чемпіонату Харківського району з футболу. А в середині травня у Харкові пройшов унікальний турнір з боксу.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко