Харків’янка втретє стала найкращим арбітром УПЛ

01.07.2023 15:22 Спорт

Представники клубів української Прем'єр-ліги обрали найкращого рефері сезону 2022/23. Нею стала харків’янка Катерина Монзуль.

Про це повідомляє «Слобідський край». з посиланням на офіційний сайт УПЛ.

Українська Прем’єр-ліга традиційно проводить анкетування клубів, які після завершення сезону називають його героїв – найкращого тренера, найкращого арбітра, найкращого футболіста, найкращого воротаря та найкращого молодого футболіста.

Переможницею в номінації «Арбітр року» стала 41-річна харків’янка Катерина Монзуль. Вона набрала 19 рейтингових балів та суттєво випередила головних конкурентів – дніпровця Віталія Романова (11 очок) та харків’янина Анатолія Абдулу й мукачівця Ярослава Козика (по 9).

За Монзуль проголосували представники семи клубів, п’ять з яких поставили її на перше місце. Для неї це вже третя перемога.

Нагадаємо, на Харківщині обстрілами зруйновано 30 спортивних споруд.

Нагадаємо, 25 червня відбулися матчі восьмого туру чемпіонату Харківського району з футболу. Цікавим видався поєдинок між циркунівським «Авторитетом» і одним із лідерів змагань – МСК «Харків». Інтрига трималася до останніх хвилин зустрічі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як на молодіжному чемпіонаті Європи збірна Україна за участю гравців з Харківщини зіграла проти Хорватії, Румунії та Іспанії.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.