Які магазини та торговельні майданчики відновили роботу в Харкові: перелік

21.03.2023 08:21 Суспільство
Фото: https://kharkovgo.com Фото: https://kharkovgo.com

У Харкові триває відновлення роботи закладів торгівлі, відкриваються нові магазини, а у пошкоджених об’єктах проводяться ремонтні роботи.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Харківську міську раду.  

На сьогоднішній день повністю або частково відновили роботу всі мережі супермаркетів «Клас», «Рост», «Восторг», «Сільпо», «АТБ-маркет», «Чудо маркет» та ін.  Магазини продовольчих товарів «Посад», «Агромол», «Салтівський м’ясокомбінат», «Кулиничі», «Рибне ремесло» тощо, а також фірмові магазини Харківської бісквітної фабрики. 

Мережі магазинів електротоварів та побутової техніки «Comfy», «Ельдорадо», «Фокстрот», «Алло», «Gadgik». Магазини товарів для дому «Smilemarket», «Аврора», «Smart Store», а також магазини косметики та побутової хімії «Eva», «Prostor» тощо.  

Відновлена робота і всіх великих ТРЦ, серед яких – «Нікольський», «Дафі», «Французький бульвар», «Караван» та ін. З початку березня відкрито два нові магазини мережі «Opti маркет».

Окрім цього, відновили роботу ще два ринки. Загалом у місті працюють 47 з 52 ринків та торговельних майданчиків, у тому числі найбільші продовольчі ринки Харкова, а також невеликі торговельні майданчики у всіх районах міста.

Дефіциту на необхідні харчові продукти, товари першої необхідності, питну воду та гігієнічні засоби наразі немає. У випадку тривалого відключення електроенергії працюють 955 продовольчих магазинів, 119 магазинів непродовольчих товарів, 211 аптек, 90 АЗС, 12 ветеринарних клінік, а також 27 зоомагазинів.

Нагадаємо, у випадку тривалого відключення електроенергії у Харкові працюють 946 продовольчих магазинів, 91 магазин непродовольчих товарів, 199 аптек, 74 АЗС, 11 ветеринарних клінік та 26 зоомагазинів.

Нагадаємо також, нещодавно один із супермаркетів Харкова змінив назву. Дерусифікація у місті триває. 

Більше новин міста Харків читайте на нашому сайті.

Автор: Владислава Ткаченко