Харківська область отримала генератори від Іспанії

03.02.2023 19:33 Влада
Харківській області передали 14 генераторів, які розподілять між лікарнями, Пунктами Незламності та інфраструктурними об’єктами в громадах області.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає «Слобідський край».

За словами Олега Синєгубова, генератори від іспанських партнерів передав особисто Посол Іспанії в Україні Рікардо Лопес-Аранда Хагу.

«Дякую пану Послу та народу Іспанії за всю допомогу. Зараз для Харківщини вкрай важливо мати постійно світло та тепло, попри ворожі удари по об'єктах критичної інфраструктури. Спільно з нашими міжнародними партнерами продовжуємо працювати над тим, аби мешканці Харківщини постійно мали доступ до тепла, електроенергії та зв'язку. Разом переможемо!», – сказав начальник ХОВА.

Харків. Іспанія передала 14 генераторів

Нагадаємо, нещодавно Харківська область отримала 9 генераторів від Німеччини  потужністю від 440 кВт до 1000 кВт.

21 січня в Харківську область за участю тимчасово повіреного у справах Посольства Франції в Україні Бенжамена Роріга передали 188 генераторів різної потужності.

Вісім громад у передмістях Харкова отримали допомогу у вигляді генераторів, зарядних станцій і газових балонів завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування IREX за підтримки Державного департаменту США.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко